+386(0)41 436 725 info@lukanc.si

Stekleni umivalniki

Hrepenimo po oblikovanju stekla, kjer se prepletata naša prav posebna strast in predanost materialu. Rezultat tega so stekleni umivalniki, neponovljivo in moderno oblikovani, izdelani iz najboljših steklenih materialov. Odlikuje jih kakovost, eleganca, prefinjenost, izvirnost in uporabnost.

 Že od nekdaj je človek uporabljal umivalnik kot »pripomoček« za umivanje rok, služil je kot mesto/prostor, kjer se opravljajo predpisani rituali. Nameščen je bil v osrednjem prostoru hiše in »označeval« premoženjsko stanje. V srednjeveški literaturi zasledimo, da je bilo umivanje rok dvorski privilegij in hkrati znak pristojnega obnašanja. Umivalnik je postal »gospodar kopalnice« in še danes predstavlja središče prostora, v katerem začenjamo in zaključujemo svoj dan.

V današnjem času vsakdo sanja, da bi si dom polepšal s kakšnim vrhunsko oblikovanim detajlom. To neprecenljivo vrednost lahko preprosto najdete tudi v unikatnem steklenem umivalniku. Tak dizajnerski kos, ne da je samo uporaben, odlično poveže energijo prostora z vami in to mu da poseben čar. Vsakega posebej oblikujemo z veliko mero entuzijazma, vznesenosti in pozornosti med samim procesom ustvarjanja. To je prav posebno stanje, ki ga z besedami težko opišemo, mogoče je najbližje besedam strast, radovednost, drznost, navdušenje, vnema, igrivost, razposajenost, čutnost, terapija, zadovoljstvo… Verjemite, da prav vsak ostane naša simpatija, ki zaseda prav posebno mesto.

Do elegantne in uporabne kopalnice, stopite iz okvirjev!

Umivalnik je glavni element v kopalnici, zato je prav, da mu namenimo posebno mesto v prostoru. Unikatni stekleni umivalniki imajo izredno kompozicijo funkcionalnosti in estetike in temu tudi mi pripisujemo največji pomen. Uporabnost je izredna zaradi materiala, ki ima gladko površino in ne dopušča oprijema nesnage, kar omogoča večjo higieno. Druga dobra poteza je rešitev v sami izrabi prostora. S takim detajlom pa vsaka kopalnica postane lep in očarljiv prostor, ki izžareva čarobnost.

Vsi naši stekleni umivalniki so izdelani po merah, željah in posebnih potrebah. So idealna oprema tako za majhne kopalnice, da z njimi odpremo prostor, za velike in moderne, kot tudi za kopalnice prilagojene za invalide.
Lahko jih izdelamo v različnih izvedbah, vgradne ali samostoječe v okviru kopalniškega pohištva. Montiramo jih na podlogo, zato je zelo dobrodošlo, da se predhodno povežemo z vašim mizarjem oziroma preučimo obstoječe stanje.
Za vsak tak edinstven kos je osnova kristalno steklo v debelini 20 mm. Posebnost je, da ima to steklo že integriran aquastop, kar zagotavlja dolgotrajno zaščito in lahkotno čiščenje.
Barvo izberete po svoji želji med 1950 odtenki NCS lestvice, ki jo lahko še dodatno kombinirate s posebnimi efekti. Rezultat: osupljivo!

 

Ko vam takšna ideja dozori, prepustite se skušnjavi in vstopite v kontakt z nami. Skupaj se bomo podali na ustvarjalno pot. Uživali boste!

Z veseljem vam izdelamo tudi steklene tuš stene, kabine ali posebna ogledala z osvetlitvijo, da dodamo tisto “zaključno noto”, ki celostno dopolnjuje vašo kopalniško zasnovo. Pri nas boste zagotovo našli kak popoln kos stekla za vašo čutno oazo.

Stopimo v stik

Potrebujete uporabnost, gradite ali prenavljate vaš dom? Steklo je res izjemen material, dovolite si ga začutiti z nami. Pošljite nam povpraševanje, ne pozabite na dimenzije in vaše želje.