+386(0)41 436 725 steklarstvo@artlinia.com

Steklena vinska klet

Uporabniki vinskih kleti in izvajalci vedo, kako lepa je lahko sodobna vinska klet, ki vključuje steklo, ne glede na velikost. Steklene hladilne vitrine so eden izmed trendov notranje opreme gostinskih lokalov ali doma. V sodobnem oblikovanju je postavitev take vinske kleti mišljena v osrednjem delu, običajno v bivalno jedilnem prostoru. Steklena vrata in stene zagotavljajo čisto estetiko in nam omogočajo, da si notranjost ogledamo s kateregakoli zornega kota. Na prvi pogled se zdi takšna zadeva preprosta rešitev, ki nas razvaja s primerno ohlajeno zbirko, vendar dejstvo je, da so hladilne vitrine zaprte s steklom izredno kompleksne in zahtevajo veliko natančnosti. Zaradi termodinamičnih lastnosti stekla moramo nameniti pozornost hladilnim enotam in izolaciji, da bo prostor primerno ohlajen.

Takšne vitrine izdelujemo po meri in želji naročnika. Vedno uporabimo varnostno steklo za povečanje trdnosti  v debelini 10 mm naprej. Steklo mora imeti uv filter, da zmanjša učinek ultravijoličnega sevanja na vinske steklenice v takšnem prostoru.

Na željo stranke lahko steklo dekoriramo z različnimi tehnikami obdelave. Kakšni bodo ročaji, panti in ostali detajli se dogovorimo individualno. Ko ste pripravljeni, da vaša »klet« postane del umetniškega dela smo na voljo. Kontaktirajte nas in bomo skupaj začeli izredno izzivalen projekt.

Stopimo v stik

Potrebujete uporabnost, gradite ali prenavljate vaš dom? Steklo je res izjemen material, dovolite si ga začutiti z nami. Pošljite nam povpraševanje, ne pozabite na dimenzije in vaše želje.