+386(0)41 436 725 steklarstvo@artlinia.com

Darila

Najti izviren način, da nekomu nekaj poklonimo ob raznih priložnostih je lahko pravi izziv, sploh v poplavi vsega kar nam trg nudi. Ko želite nekaj drugačnega, osebnega, bodite kreativni in vam bomo z veseljem pomagali realizirati idejo.

Pri nas so vedno na voljo unikatno oblikovani stekleni krožniki, sklede, pladnji in droben dekorativni program pestrih barvnih kombinacij in oblik. Takšni kosi se podajo prav v vsak prostor, različnim osebnostim in so kot nalašč za vsakdanjo uporabo.

Edinstvena in neprecenljiva vrednost, ki jo izdelujemo so kristalni bioenergijski krožniki Elley. To so certificirani izdelki s strani inštituta za bioelektromagnetiko in novo biologijo. V njih je vložena posebna energija in so popolno darilo sebi in vam dragim. Preberite več bioenergijskikroznik.com.

Zelo lep poklon so unikatno izdelane in neponovljive hišne številke. Izdelujemo jih po naročilu, glede na želje in faktor fasade, za perfektno ujemanje.

V kombinaciji različnih tehnik imamo neomejene možnosti ustvarjanja in zagotovo bomo skupaj skreirali kaj fantastičnega. Podražite nas z idejami.

Za končno piko na i, sodelujemo tudi z dobaviteljem embalaže, s poudarkom na eko rešitvah. Preverite kaleido.si .

Stopimo v stik

Potrebujete uporabnost, gradite ali prenavljate vaš dom? Steklo je res izjemen material, dovolite si ga začutiti z nami. Pošljite nam povpraševanje, ne pozabite na dimenzije in vaše želje.