+386(0)41 436 725 steklarstvo@artlinia.com

Okvirjanje

Z okvirjanjem skrbno izbranih dodatkov, umetnin, slik, fotografij, ročnih del, odlikovanj, certifikatov, ogledal in takšnih reči lahko popestrimo prazne stene in izrazimo svoj individualni stil. Dobro izbrani okvirji lahko občutno pripomorejo, da okvirjeni elementi dobijo novo dimenzijo, stenam dodajo veliko življenja in ustvarijo prijeten ambient v vsakem prostoru. Okvirjanje je tudi zelo lepa gesta, da nekomu poklonimo nekaj z osebno noto.

Za nas je vsako okvirjanje posebno. Lotimo se glede na vaše želje in okus. V raznih kombinacijah se potrudimo, da bo končen izdelek zažarel, saj to je tudi namen. Nudimo široko izbiro letvic in paspatujev, od preprostih do razkošnih, v raznolikosti barvnih odtenkov, oblik in slogov. Lahko pa se izrazite zelo preprosto, brez okvirja, brez paspatuja, le čisto steklo, ki je poudari odprtost in sodoben galerijski videz.

Stopimo v stik

Potrebujete uporabnost, gradite ali prenavljate vaš dom? Steklo je res izjemen material, dovolite si ga začutiti z nami. Pošljite nam povpraševanje, ne pozabite na dimenzije in vaše želje.