+386(0)41 436 725 steklarstvo@artlinia.com

Splošni pogoji

1. VAROVANJE ZASEBNOSTI

Podjetje Artlinia d.o.o. spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Upravljalec osebnih podatkov, ki jih posameznik posreduje ob dostopu do spletne strani ali jih vpiše znotraj te spletne strani, je podjetje:

Artlinia d.o.o
Dunajska cesta 421,
1000 Ljubljana

Davčna številka SI: 43454038

Matična: 2159872000

Posameznik dovoljuje upravljalcu uporabo osebnih podatkov, ki jih ta posreduje ob prijavi na brezplačni demo preizkus, ob prenosu e-priročnika, druge publikacije ali v ostalih primerih, ko vpiše svoje osebne podatke na spletno stran lukanc.si, za namene obveščanja o storitvah in novicah povezanih z našim podjetjem, ter za prenos e-priročnika, drugih publikacij ali izpolnitev drugih storitev, na katere se preko spletne strani prijavlja posameznik.
Posameznik, ki dostopa do spletnih strani upravljalca osebnih podatkov ter na njih izpolne spletni obrazec s svojimi podatki, se strinja, da lahko ta zbira podatke o obiskih spletnih strani za namene analize interesa obiskovalca za nakup ter posledično za pripravo prilagojene ponudbe posamezniku.
Podatke, pridobljene za zgoraj opredeljene namene, lahko upravljalec osebnih podatkov posreduje zunanjim administratorjem sistema ter drugim osebam, ki dostopajo do podatkov v imenu in na račun upravljalca osebnih podatkov.
Posameznik izjavlja in potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj v skladu z določbami 29., 30., 31., 32. in 33. zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) – Uradni list RS, št. 94/ 2007. Izjavlja tudi, da je seznanjen z dejstvom, da je posredovanje podatkov prostovoljno ter da v primeru, če podatkov ne bo posredoval, upravljalec ne bo izvedel prenosa e-priročnika, druge publikacije ali izpolnil druge storitve na katere se prijavlja posameznik oziroma ne bo izvedel analize interesa obiskovalca spletne strani ter pripravil prilagojene ponudbe posamezniku. Če posameznik ne želi, da mu upravljalec osebnih podatkov pripravi prilagojeno ponudbo glede na obisk njegove spletne strani, lahko bodisi onemogoči piškotke na svojem brskalniku ali pa ne posreduje svojih podatkov znotraj obrazca na spletni strani upravljalca ter tako zagotovi svojo anonimnost. Privoljenje lahko posameznik prav tako kadarkoli prekliče z obvestilom o prenehanju uporabe njegovih osebnih podatkov na naslov steklarstvo@artlinia.com

Podjetje ne bo preverjalo, urejalo ali razkrilo vsebine spletnih strani uporabnikov, razen v primeru, da mu tako veleva zakon ali če bo to potrebno da: (i) se zaščitijo interesi in pravice podjetja ali da (ii) se popravijo in odpravijo težave pri programski opremi ali storitvah.

2. GARANCIJSKA IZJAVA

Kot uporabnik storitev našega podjetja se strinjate, da vse storitve uporabljate na lastno odgovornost. Storitve so na voljo po načelu “kot so na razpolago”. Podjetnik ne ponuja nobene garancije, da bodo storitve popolnoma ustrezale vašim zahtevam in potrebam ali da bodo storitve na voljo brez prekinitev – časovnih, varnostnih in brez napak. Prav tako podjetje ne ponuja nikakršne garancije za točnost ali zanesljivost vseh, skozi storitve pridobljenih informacij ali da bodo programske napake takoj odpravljene. Zavedati se morate, da vse podatke/datoteke prenašate skozi naše storitve na svoj računalnik na lastno odgovornost in boste za morebitne izgube podatkov, ki bodo posledice takšnega prenosa, odgovorni sami.

Nobeno ustno ali pisno zagotovilo, ki ga pridobite od našega podjetja, vam ne more jamčiti garancije, o kateri je govora v tem členu.

3. ODGOVORNOST, ZAVAROVANJE

Podjetje ne prevzema odgovornosti za:
(i) Nobeno neposredno, posredno, naključno, posebno ali posledično škodo, ki jo povzroči uporaba ali neuporaba naših storitev.
(ii) Nepooblaščen dostop do uporabnikovih prenosov ali podatkov, skupaj in ne samo s škodo ali izgubo dobička.
(iii) Izjave ali obnašanje tretjih oseb, ki so vključeni v storitve podjetja.

4.  Cashback World partner

Cashback World ugodnosti veljajo za vse izdelke iz naše lastne produkcije.

  • popust ne velja pri nakupu okovja za steklo, Silikonskih in ostalih lepil ter drobnega in pomožnega materiala, dostave, pošiljanja paketov
  • popust ne velja za ponudbo, ki jo Steklarstvo Artlinia pripravi v sodelovanju s posameznimi partnerji
  • pri koriščenju Cashback World ugodnosti ni možno koristiti ostalih popustov (promocijski popusti, gotovinski popusti, rabat na računu)
  • pri koriščenju Cashback World ugodnosti je možno le plačilo z nakazilom na naš TR ali gotrovinsko plačilo.
  • koriščenje Cashback World ugodnosti ni združljivo s popusti za zvestobo in ostalimi drugimi popusti